Blenderda oluşturduğum karakteri nasıl unity'e yüklerim?

Blenderda Bir karakter oluşturdum fakat unity kabul etmiyor

Hoşgeldiniz!

Bu bir İngiliz forum ve ben Türkçe konuşan pek bulamazsınız şüpheli. Ben Google’ı kullanıyorum.

Yanlış ne anlamak için yeterli bilgi vermemesi. Unity3D .blend, .fbx modelleri ve .obj formatları yanı sıra diğer birkaç kabul eder. O dosya türlerinden birini ithal?

blenderda o tür dosyalar yok ne yapmalıyım

Mümkünse , İngilizce gönderme daha kolay yardım yapar . Bile İngilizce iyi değil. Ne yazık ki , kendimi tercüme olmak için zaman yok.

Siz , Blender model var bu doğru mu? Sadece ( .blend olarak kaydeder ) dosya kaydedebilirsiniz veya vesaire FBX , OBJ , onu verebilirsiniz .

Sonra sadece Unity3D Proje Görünüm içine bu dosyayı sürükleyip istiyorum ve gitmek için iyi olmalıdır .

Sizin için yanlış neler ekran gönderebilir misiniz ?

Sadece bu seçenek vardır

There are only those options

Okay, sorry. No more translating. I can’t even be sure if what I’m saying in Turkish is making any sense!

The screenshot you posted is for applying a texture to a model inside of Blender. It doesn’t really have anything to do with Unity. You’ll have to either File->Save your model and copy that file into your Unity assets directory, or File->Export… it as one of the other types and use them. For final assets, you should probably use .fbx, but .blend files work well while your model is in progress.

Do you understand?

thank you

Teşekkürler…

Rica ederim! Eğer sorunlar yaşıyorsanız göndermeye devam edin . İngilizce daha fazla sonuç verecektir!

You are good man bro. Thank you
schneider21

serseri belayım