New Build Not Running

Mac App works fine in Unity Editor, when i build and Run the App the App doesn’t run or show any errors here is my log file
can anyone help
thank you for any point in the right direction

GLES: 0
GL_ARB_blend_func_extended GL_ARB_draw_buffers_blend GL_ARB_draw_indirect GL_ARB_ES2_compatibility GL_ARB_explicit_attrib_location GL_ARB_gpu_shader_fp64 GL_ARB_gpu_shader5 GL_ARB_instanced_arrays GL_ARB_internalformat_query GL_ARB_occlusion_query2 GL_ARB_sample_shading GL_ARB_sampler_objects GL_ARB_separate_shader_objects GL_ARB_shader_bit_encoding GL_ARB_shader_subroutine GL_ARB_shading_language_include GL_ARB_tessellation_shader GL_ARB_texture_buffer_object_rgb32 GL_ARB_texture_cube_map_array GL_ARB_texture_gather GL_ARB_texture_query_lod GL_ARB_texture_rgb10_a2ui GL_ARB_texture_storage GL_ARB_texture_swizzle GL_ARB_timer_query GL_ARB_transform_feedback2 GL_ARB_transform_feedback3 GL_ARB_vertex_attrib_64bit GL_ARB_vertex_type_2_10_10_10_rev GL_ARB_viewport_array GL_EXT_debug_label GL_EXT_debug_marker GL_EXT_depth_bounds_test GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_mirror_clamp GL_EXT_texture_sRGB_decode GL_APPLE_client_storage GL_APPLE_container_object_shareable G
L_APPLE_flush_render GL_APPLE_object_purgeable GL_APPLE_rgb_422 GL_APPLE_row_bytes GL_APPLE_texture_range GL_ATI_texture_mirror_once GL_NV_texture_barrier
OPENGL LOG: Creating OpenGL 4.1 graphics device
Begin MonoManager ReloadAssembly
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/Assembly-CSharp-firstpass.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/Assembly-CSharp-firstpass.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/Assembly-CSharp.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/Assembly-CSharp.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.UI.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.UI.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.Networking.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.Networking.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/ConditionalExpression.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/ConditionalExpression.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/PlayMaker.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/PlayMaker.dll into Unity Child Domain

  • Completed reload, in 0.157 seconds
    Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/System.Core.dll (this message is harmless)
    Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 6/Untitled.app/Contents/Resources/Data/Managed/System.dll (this message is harmless)
    UnloadTime: 0.492983 ms
    Setting up 2 worker threads for Enlighten.
    Thread → id: b1675000 → priority: 1
    Thread → id: b16f7000 → priority: 1

decided to open a brand new project in unity, i pressed build and run, named and saved the build. Failed once again nothing imported into the project at all and still fails here is my player log file
this is really frustrating me now how is it possible that a completely fresh project cannot build and play

Initialize engine version: 5.6.2f1 (a2913c821e27)
GfxDevice: creating device client; threaded=1
Initializing Metal device caps: AMD Metal
Begin MonoManager ReloadAssembly
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.UI.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.UI.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.Networking.dll (this message is harmless)
Loading /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/UnityEngine.Networking.dll into Unity Child Domain
Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/System.Core.dll (this message is harmless)

  • Completed reload, in 0.009 seconds
    Platform assembly: /Users/iMac/New Unity Project 2/test.app/Contents/Resources/Data/Managed/System.dll (this message is harmless)
    WARNING: Shader Unsupported: ‘Hidden/VideoDecodeOSX’ - Pass ‘FLIP_RGBARECT_TO_RGBA’ has no vertex shader
    WARNING: Shader Unsupported: ‘Hidden/VideoDecodeOSX’ - Setting to default shader.
    Boolean HIDBuildMultiDeviceList(const UInt32 *, const UInt32 *, int): Couldn’t open IOHIDManager.UnloadTime: 0.679864 ms
    Setting up 4 worker threads for Enlighten.
    Thread → id: 700001ab7000 → priority: 1
    Thread → id: 700001b3a000 → priority: 1
    Thread → id: 700001bbd000 → priority: 1
    Thread → id: 700001c40000 → priority: 1