Parteneriat [JOC]?

Romanian Language:
Buna ziua Unity am venit aici pt a cere ajutorul unor persoane care sa ma ajute sa fac un joc gen gta. Am multe idei si am inceput deja umpic singur

Am : Camera gta project+harta gta V dar nu este gata inca
As dori sa mai pun: o arma noua gen rpg care este in joc dar sa explodeaza cu artificii, efect foot print, sa adaugam privire first person shooter si daca se poate si masini.Mai am si alte idei dar nu prea am timp sa le pun si nici sa le fac de unu singur:(… Multumesc anticipat.

English Language: (Google translator)

Hello Unity I came here to ask for help to people who help me to make a game like gta. I have many ideas and we have already begun tad single

I have: Camera gta project + map project gta gta V but not ready yet
I would like to ask: a new weapon which is kind rpg game but fireworks exploding effect foot print, add about first person shooter and if possible and masini.Mai other ideas but I do not have time to yourself put them nor do one single :frowning: … Thanks in advance.

Cred ca nimeni nu va dori o colaborare, atata vreme cat nu ne arati ce ai facut pana acum. Multi au idei. Putini le pun in practica.
Sfatul meu - incepe cu jocuri mai mici. Lumea nu te va lua in serios daca le zici ca vrei sa faci un joc ca GTA 5, la care au lucrat sute de oameni. De la fiecare proiect o sa inveti cate ceva. La un moment dat, daca te tii de treaba, vei deveni bun, astfel incat vei putea sa te angajezi la un studiou care face jocuri asemanatoare cu GTA 5, daca asta ti-e scopul final.

In english

Show us what you have done so far if you want to be convincing . People won’t take you seriously if you say that you want to make a game like GTA 5. Start small, make small games. You become better, gaining experience. When you are experienced enough, you could get hired at a big studio that makes games like GTA 5, if this is your ultimate goal.

i converted san pedro MAZE BANK ARENA.