Persistent code linked account

Hi,

I am set up code linking (new in Authentication 3.0.0) and its working as intended, however, when I load up the linked device, it is no longer linked. So a few questions follow:

  1. Is this intended behaviour?
  2. If not, how do I persist the account link across multiple sessions? Is there a way to store some user ID from authentication and then attempt a link at start up, and if so, what would be the best way to go about it?

How to report your problem productively in the Unity3D forums:

http://plbm.com/?p=220

This is the bare minimum of information to report:

  • what you want
  • what you tried
  • what you expected to happen
  • what actually happened, log output, variable values, and especially any errors you see - links to documentation you used to cross-check your work (CRITICAL!!!)

The purpose of YOU providing links is to make our job easier, while simultaneously showing us that you actually put effort into the process. If you haven't put effort into finding the documentation, why should we bother putting effort into replying?

If you post a code snippet, ALWAYS USE CODE TAGS:

How to use code tags: https://discussions.unity.com/t/481379

  • Do not TALK about code without posting it.
  • Do NOT post unformatted code.
  • Do NOT retype code. Use copy/paste properly using code tags.
  • Do NOT post screenshots of code.
  • Do NOT post photographs of code.
  • ONLY post the relevant code, and then refer to it in your discussion.

I'll move your post for you to the Authentication sub-forum.