PhotonNetwork problem... Unity crashes but build plays okey!!

So, I am working on an online FPS game (I’followed quill18’s youtube tutorials and now i work on my own ideas) and i got a really weird problem.

As you can see in the code bellow i set everything to be sent or received by players. Everything works if I build the project and run it two times. But if I try to test things out with unity and just one build I get the following error:

NullReferenceException
UnityEngine.Animator.SetFloat (System.String name, Single value) (at C:/BuildAgent/work/d3d49558e4d408f4/artifacts/EditorGenerated/AnimatorBindings.cs:176)

The method is this one and the problem points at line > anim.SetFloat(“Speed”, (float)stream.ReceiveNext()); :

void OnPhotonSerializeView(PhotonStream stream, PhotonMessageInfo info){

		if(stream.isWriting){
			//my player
			Debug.Log("Writing");
			stream.SendNext(transform.position);
			stream.SendNext(transform.rotation);
			stream.SendNext(anim.GetFloat("Speed"));
			stream.SendNext(anim.GetBool("Jumping"));
			stream.SendNext(anim.GetFloat("AimAngle"));
			stream.SendNext(PhotonNetwork.player.name);


	 

		}
		else{
			//network player
			Debug.Log("Receiving");
			realPosition = (Vector3) stream.ReceiveNext();
			realRotation = (Quaternion) stream.ReceiveNext();
			anim.SetFloat("Speed", (float)stream.ReceiveNext());
			anim.SetBool("Jumping", (bool)stream.ReceiveNext());
			realAimAngle = (float) stream.ReceiveNext();
			playerName.GetComponent<TextMesh> ().text = (string) stream.ReceiveNext();
		 


			if(gotFirstUpdate==false){
				transform.position=realPosition;
				transform.rotation = realRotation;
				anim.SetFloat("AimAngle", realAimAngle);
				gotFirstUpdate=true;
			}

		}


	}

Any ideas what is causing this?? (I already updated my photon plugin and reimported it but still nothing).

Experienced the same problem got the same error in the same spot and could not find anything on the internet for it. But i changed void Start() to void Awake() in the NetworkChracter script and it fixed the null reference. Hope you already solved your problem but if not i hope this helps.