Render to texture sensor eats up memory fast

Has somebody done something serious with Render texture Sensor and PPO? It eats up memory in few minutes.

batch_size: 1048
buffer_size: 10480

1 agent, 800x400 texture

[quote=“trsh”, post:2, topic: 904045]
batch_size: 1048
buffer_size: 10480

1 agents, 800x400 texture
[/quote]
800x400 is huge. Try either lower quality textures or less agents. Also think about if you need visual att all (raycast work much better in most cases)

1 Like

As I mentioned above, 1 agent. Should be ok with this resolution.
Not a beginner here, I need visual for perfect reason what is an experiment with visual :slight_smile:

1 Like

[quote=“trsh”, post:4, topic: 904045]
As I mentioned above, 1 agent. Should be ok with this resolution.
Not a beginner here, I need visual for perfect reason what is an experiment with visual :slight_smile:
[/quote]
okay then ;). Maybe share the code to give some more insight. 800x400 should not be a problem that is true. I have recently worked with RenderTargetSensor and it worked (many smaller render targets)

1 Like

Code is not the problem. I even cranked it down to almost nothing to test the memory issue. Its on python side. Will report a bug, and lets see.

[quote=“trsh”, post:6, topic: 904045]
Code is not the problem. I even cranked it down to almost nothing to test the memory issue. Its on python side. Will report a bug, and lets see.
[/quote]
Have you figured it out yet?

Nope. I submitted a bug in github.

1 Like

I concur with pasting a minimum set of code to reproduce the problem.

[quote=“hughperkins”, post:9, topic: 904045]
I concur with pasting a minimum set of code to reproduce the problem.
[/quote]
Minimal code is in github issue.