Tracking a little...slow

I'm asking for help.
I use the version 1.0 preview 22.
I've made an app that puts some object on the ground...it always worked great but now the tracking is "slow". Like if the tracking cant keep up with the image or is processed after the image refresh (with an annoying wobble effect when you move the camera). I don't think i have broke something...this can be a problem related with ArCore? (i've only tested on ArCore yet)

[quote=“AlbyDj90”, post:1, topic: 744167]
I’m asking for help.
I use the version 1.0 preview 22.
I’ve made an app that puts some object on the ground…it always worked great but now the tracking is “slow”. Like if the tracking cant keep up with the image or is processed after the image refresh (with an annoying wobble effect when you move the camera). I don’t think i have broke something…this can be a problem related with ArCore? (i’ve only tested on ArCore yet)
[/quote]
It sounds like you are describing this bug. We recently released a major update to ARFoundation which should resolve this issue.


Thanks for the reply.
So i must try to migrate to the newer version...but i had a problem with my experiments on the newer version. The color camera doesnt show any image at all (the app even doesnt even ask for the permission to use the camera). I tried to copy some examples from the AR Foundation Samples but nothing work... maybe i miss something? :/

[quote=“AlbyDj90”, post:3, topic: 744167]
Thanks for the reply.
So i must try to migrate to the newer version…but i had a problem with my experiments on the newer version. The color camera doesnt show any image at all (the app even doesnt even ask for the permission to use the camera). I tried to copy some examples from the AR Foundation Samples but nothing work… maybe i miss something? :confused:
[/quote]
The migration guide might be useful.

1 Like